maanantai 25. toukokuuta 2015

Hatlamminsuolla

Maanatai päivän päätteeksi matka suuntautui kohti Hatlamminsuota. Ilma oli raikas ja lämmin. Pieni suo oli oikein mukava, vakkei tähän aikaan vuodesta eikä päivästä, ollut muita kulkijoita kuin ihmisiä ja koiria.


Mustikat ja karpalot olivat jo kukassa suolla ja metsässä. Toivotaan ettei halla vie marjoja, jotta pääsee syksyllä herkuttelemaan.


Mukana olivat myös siperianhuskyt Eryx ja Basi. Mielenkiintoisia puskia ja hajuja löytyi koirille etenkin suon ulkopuolisella varsin suositulla lenkkeilypolulla. Intoa pojilla riitti ja muutaman kerran humpsahtivat pitkospuilta alas. Tietenkään siinä ei sen kummemmin käynyt kuin, että tassut kastuivat ja sitten matka taas jatkui.



Lopuksi otettiin vielä ihan rennosti varjossa.

perjantai 22. toukokuuta 2015

Ilta kalassa



Lähdettiin veljen kanssa iltakalaan tai pikemminkin iltapäivä kalaan. Saavuimme tutuun rantaan mukanamme mato-onki ja luonnollisesti madot. Oli oikein mukava, lämmin ja varsin tuulinen iltapäivä.

                                                Rantapolulta
Ahti oli suosiollisella tuulella ja kala söi. Saaliiksi saimme pari särkeä, ahvenen, kolme lahnaa ja sorvan. Sorva ylsi kunniapaikalle painolla 343g. Aikaa vierähti yllättäen kolmisen tuntia. Matoja olisi vielä riittänyt ja intoa myös, mutta sää lakkasi suosimasta kalastajia. Niinpä suuntasimme tyytyväisinä kohti kotia.
                                                            saalis