maanantai 18. tammikuuta 2016

Evo 2.-3.1.2016

Lauantai aamupäivällä koirat ja kamppeet pakattiin autoon ja nokka suunnattiin kohti Evoa. Evolla oli varattuna Niemisjärvillä sijaitseva Niemistupa. Niemistupa oli erittäin viihtyisä ja kaikki tarpeelliset varusteet löytyivät. Ainoa harmi oli, että edellinen mökkiläinen oli joko innokas lämmittäjä tai ei ollut ymmärtänyt varaavan takan toiminta periaatteita. Tuloksena oli, että mökissä oli 27 astetta lämmintä. Se mikä tekee jutusta harmillisen oli, että innnolla odotin lämmitys puuhia, mutta pesään ei voinut laittaa tulta kuin vasta illalla ja silloinkin pienen mökin viilennyksen jälkeen.
                                        Lähteissä otettu kuva mökistä
Lauantaina Isä ajoi koirilla kahdessa erässä 26+24 eli yhteensä 50km 5 tunnin tauolla, Kaikki koirat juosivat hyvin ja palautuivat erinomaisesti tauon aikana. Tämän Evon reissun päätarkoitus olikin olla kenraali harjoituksena Ukkohalla-Paljakka ajoihin.

Iltapäivällä kun aurinko laski sai hyviä kuvia. Tässä muutamia.





Iltapäivällä syötiin herkullista ruokaa ja illalla saunottiin. Sauna oli erillisessä rakennnuksessa saunatuvan kera. Pakkanen kiristyi illalla -17 asteesseen.

                              Papu nukkumassa ensimmäisen kierroksen jälkeen.


Sunnuntai aamuna oli satanut jo jonkinverran lunta. Pihaan ilmestyi pyörimään myös innokas venäjänajokoira, joka oli ilmeisesti hukannut jäljen koska jäi haahuilemaan mökin ympäristöön. Lopulta metsästäjät hakivat koiransa pois. Enne lähtöä paistettiin vielä makkaraa mökin pihassa nuotio paikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti